WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wij vinden eigenlijk dat als je iets besteld, je het de volgende dag binnen hoort te hebben. Punt uit. Maar ondanks dat wij dat zelf heel belangrijk vinden, kunnen wij dat als DforDance niet waarmaken. Daar zijn we heel eerlijk in. Hieronder leggen we je exact uit wat je wel en niet van ons kan verwachten. Lees het goed door om teleurstellingen te voorkomen en om duidelijkheid te krijgen over onder andere verzendkosten.

 

LEVERTIJD

DforDance dancewear is een klein merk. We doen alles op onze eigen manier en hebben niet de beschikking over dure technische systemen waarin we alles tot in de puntjes geregeld hebben. Nee, wij pakken echt zélf alle pakketjes in. We controleren zélf je bestelling en schrijven zélf de kaartjes die bij je bestelling zitten. Dat is een voordeel omdat je er op kunt rekenen dat we je als klant ook écht kennen. 

In principe gaat je pakketje, als je voor 12.00 uur bestelt hebt, dezelfde dag nog op de post. Bestelling ná 12.00 uur kunnen wij niet garanderen dat we ze dezelfde dag nog posten. Simpelweg weer om de reden dat we klein zijn en dus soms niet de mankracht hebben. Dus soms gaan er 2 werkdagen overheen. 

 

VERZENDKOSTEN

Voor alle bestellingen onder de onder de 75,00 euro betaal je verzendkosten. Voor bestellingen naar Nederland is dat 5,35 euro. Voor bestellingen naar België is dat 6,75 euro. Bestel je boven de 75,00 euro? Dan betalen wij jouw verzendkosten.Wil je bestellen uit een ander land dan de eerder genoemde landen? Dan rekenen wij de kosten van de verzending één op één aan je door, maar alleen in overleg. Mail ons dan even. We helpen je dan graag verder.