Statement danskleding
Gratis verzending boven de 75 euro
Vóór en dóór dansers
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Levertijd en verzendingen

VERZENDEN

 • We versturen je pakketje binnen 1 à 5 werkdagen. 
 • Als je pakketje is afgeleverd bij een PostNL-punt, ontvang je een track&trace (check ook je SPAM). In principe (ook in België) heb je je pakket dan de volgende dag in huis
 • Verzendkosten Nederland; 4,95 euro. Verzendkosten België; 6,95 euro. Maar bij iedere besteding boven de 75 euro betalen wij jouw verzendkosten!

 

RETOURNEREN & RUILEN

Het kan gebeuren dat je product toch een maatje te groot of te klein is, je een productiefoutje hebt geconstateerd of dat het toch niet zo mooi staat als je had gehoopt. Geen probleem; wij zijn hier 'to the rescue'. Je kan altijd, binnen 30 dagen na 1e aanbieding van je pakketje, retourneren óf ruilen.

Hoe dat werkt? Heel simpel. Download HIER je retourformulier, print het uit en vul het in. Geef op je retourformulier aan of je wilt dat we het bedrag terugstorten óf dat je het product wilt ruilen. Let wel, retourzendingen zónder ingevuld retourformulier worden niet in behandeling genomen en verwerkt.

Enkele voorwaarden:

 • Het artikel mag niet gedragen zijn.

 • Het artikel mag niet beschadigd zijn.

 • Artikelen met (bijvoorbeeld) make up vlekken of sterke (parfum/rook)lucht worden niet teruggenomen.

 • Terugzending van artikelen gebeurt voor rekening en verantwoording van de klant.

 • Na ontvangst van je retourzending betaal ik je uiterlijk binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag via de door jou bij de bestelling gekozen betaalmethode terug. Niet binnen na 10 werkdagen? Neem even contact met ons op.


Je kan je producten terugsturen naar:

DforDance dancewear
Holstraat 65
5654 BN Eindhoven
Nederland

RUILEN

Wil je niet je geld terug maar het product in een andere kleur of maat? Dat is geen enkel probleem! Wij betalen de verzendkosten om je omruiling opnieuw naar je te verzenden.

Ga als volgt te werk:

 • Vul op de bijgesloten pakbon in welke andere maat of kleur je wenst te ontvangen.


Verder geldt:

 • Er kan slechts eenmalig worden geruild met gratis verzending en na een ruiling kan niet meer worden gekozen voor een terugbetaling.

 • Wil je een compleet ander product in plaats van het eerder gekozen product? Dat kan niet via het retourformulier. Je retour wordt dan gewoon behandelt als een normale 'terugbetaling' en je kan via de webshop het andere product bestellen.

 •  Producten in de uitverkoop (bijvoorbeeld tijdens Black Friday) met een minimaal afprijzingspercentage van 30% vormen een uitzondering hierop. Wanneer dit product namelijk niet meer beschikbaar is in een andere kleur of andere maat, ontvang je van ons een kortingscode ter waarde van dat bedrag én gratis verzending in plaats van een terugbetaling. Je ontvangt hier dus geen geld voor terug.

Heb je een productiefout geconstateerd of een verkeerd product ontvangen? Bel of mail ons dan direct! Want dan betalen wij álle retourkosten voor je. Je krijgt daarvoor van ons een apart verzendlabel. Verzend je zelf? Dan betalen wij helaas de kosten daarvoor niet terug. Dus bij een foutje; neem contact op. We lossen het echt 100% voor je op :)

VERDER GELDT:

 • Afgeprijsde artikelen (vanaf 30% korting) komen enkel in aanmerking voor ruiling of een tegoedcode (géén terugbetaling). 
 • Mocht een artikel dat afgeprijsd is (vanaf 30%) niet meer beschikbaar zijn in een andere kleur of maat dan ontvang je een kortingscode (inclusief gratis verzending). Je kunt dit dan gebruiken voor een nieuwe aankoop. Je ontvangt géén terugbetaling.

Voor contact bel naar +31 (0)6 18 61 92 99 of mail naar [email protected]

 

DforDance dancewear 9,4 / 10 - 271 Reviews @ The Feedback Company
Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies