Statement danskleding
Gratis verzending boven de 75 euro
Vóór en dóór dansers
Klanten beoordelen ons met een 9,3
Retourbeleid

Retourbeleid

ONZE POLICY

ONZE POLICY

NIEUWE POLICY GAAT IN VANAF 15-8. ORDERS VOOR 15-8 WORDEN NOG VOLGENS DE OUDE POLICY VERWERKT!
Wij bij DforDance doen er echt álles aan om jouw online shopervaring bij ons tot één van de beste ooit te maken. We zorgen voor leuke kleding, een veilige betaalomgeving, snelle levering en een 100% tevredenheidsgarantie. En misschien wel het leukste van online shoppen is het moment dat het pakketje binnenkomt. Wij zorgen ervoor dat het écht een cadeautje voor jezelf is. Maar ondanks dat wij zoveel liefde in onze pakketjes stoppen, kan er zijn dat je het wilt retourneren of ruilen. Wat dan? Geen zorgen! Wij hebben een heel relaxte en zorgeloze retourpolicy. Daarvoor werken we samen met MyParcel die er online voor zorgen dat je je geen zorgen hoeft te maken over je retourzending.

Maar waar heb je nou precies recht op?
Is het door jou bestelde kledingstuk te groot of te klein? Of vind je 'm toch niet zo mooi? Geen probleem. Je hebt altijd alles wat je bij DforDance besteld 30dagen op zicht. Dus je mag het dan zonder probleem bij ons ruilen. Doen we echt niet moeilijk over! Je kan ervoor kiezen om te retourneren via onze retourservice óf je kiest ervoor om het zelf te doen.


Wil je retourneren?
Wil je gebruik maken van onze retourservice? Fijn! Dat maakt het voor ons een stukje eenvoudiger en omdat wij samenwerken met partners, is het meestal ook iets goedkoper. Hoe het werkt? Volg de stappen hieronder:
• Ga naar de shop en log in met je account. Vanuit je beveiligde eigen omgeving kan je een retourlabel aanvragen. Binnen 1 werkdag ontvang je deze dan van ons. Geen account aangemaakt? Mail dan naar info@dfordancewear.nl en wij sturen je een retourlabel toe.
• Vul het retourformulier die bij je bestelling zit in en voeg deze bij je retour. Zorg dat alles goed verpakt is. 
• Geef het pakket af bij een PostNL punt. 
• Zodra we je retour hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag, minus de kosten van de retourzending, binnen tien dagen terug gestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt.

Indien je geen gebruik wilt maken van onze retourservice waarbij je profiteert van een gereduceerd verzendtarief, kijk dan hieronder bij 'Retourneren via eigen gekozen bezorgdienst' onderaan deze pagina.

Hoe zit het met de verzendkosten?
De verzendkosten voor het retourneren zijn helaas voor je eigen rekening. Bestellingen kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. De termijn van 30 dagen begint op de dag dat je de bestelling ontvangt. Retourkosten zijn voor eigen rekening, maar voor retouren binnen Nederland en vanuit België kunnen we je een gereduceerd tarief aanbieden. Hiervoor kan je gebruik maken van onze retourservice. De kosten van de retourzending worden dan ingehouden op de terugbetaling van je bestelling. De tarieven zijn als volgt:
Nederland € 5,35
België         € 11,00
Hier is één uitzondering op; sturen wij je het verkeerde product toe óf is er een aantoonbare productiefout, dan hoef jij uiteraard helemaal niets te betalen.

Let wel; mocht je je kleding niet conform onze wasvoorschriften wassen, dan kunnen wij je helaas geen geld retourneren. Maar geen zorgen; in je pakket zit een zeer uitgebreide kaart vol nuttige wastips om je DforDance kleding jarenlang mooi te houden!


Artikelen omruilen
 
Mocht je een artikel willen omruilen voor een andere maat, dan kan je dit aangeven op het retourformulier. De omruiling wordt pas behandeld zodra wij je retour hebben ontvangen, het kan daarom zijn dat de gewenste maat in de tussentijd uitverkocht raakt. Mocht dit het geval zijn, dan wordt je omruiling als gewone retour verwerkt en wordt het aankoopbedrag gecrediteerd. We adviseren je dan ook om een nieuwe bestelling te plaatsen in plaats van een omruiling aan te vragen, zodat je er zeker van bent dat je de gewenste maat direct ontvangt. Omruilen voor een ander model is niet mogelijk. Verzendkosten voor de omruiling worden ingehouden op het aankoopbedrag.

Voorwaarden retourneren 
Een retour wordt enkel geaccepteerd als zowel het artikel als alle aanhangels en de verpakking in originele staat verkeren. Beschadigde en gebruikte artikelen worden niet geaccepteerd. Verzend je retour daarom altijd goed verpakt in een verzenddoos of de zak waar je kleding naar je verzonden is. Deze is herbruikbaar. Vul voor een snelle en correcte afhandeling altijd het retourformulier in die altijd bij je bestelling zit. Niet ingevulde retourformulieren waarvan de afzender niet traceerbaar is, kunnen wij niet in behandeling nemen.

Voor garantie & klachten kan je contact opnemen met lynn@dfordancewear.nl.


Uitzondering
DforDance heeft twee kwaliteitscontrolemomenten en wij pakken al onze producten zelf in. Hierdoor halen we eventuele productiefouten er vaak al uit. Toch kan het zijn dat wij iets over het heeft zien en je product mankementen vertoond. Ook kan het zijn dat we een fout met je bestelling maken en je een verkeerd product ontvangt. Meld dit dan direct via lynn@dfordancewear.nl. Je ontvangt dan direct een retourlabel van ons en wij betalen op dat moment 100% jouw verzendkosten. Fouten herstellen we altijd gratis.

Retourneren via eigen gekozen bezorgdienst
• Vul het retourformulier in (bijgesloten bij je bestelling) en voeg deze bij je retour.
• Verstuur het pakket met de door jou gekozen bezorgdienst naar: 
   DforDance dancewear, Holstraat 65, 5654 BN Eindhoven (Nederland)
• Zodra we je retour ontvangen hebben wordt het aankoopbedrag binnen 10 dagen terug gestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt.

PS. Zorg dat je een track&trace achter de hand houdt! Zo kan je aantonen dat het bij ons is binnengekomen.

 

Een boodschap van ons
Als het aan ons had gelegen, zou onze retourservice helemaal gratis zijn. Maar dat is onbetaalbaar voor ons. Het kan dus betekenen dat we alleen maar geld betalen voor een bestelling in plaats van er nog geld aan te verdienen. Wij begrijpen het wel heel erg goed dat het een drempel voor je kan zijn. Wat nou als je namelijk nog nooit bij ons besteld hebt, twijfelt over de maat en/of kleur en nu tegen die retourkosten opziet? Wat we je aanraden is om dan even contact op te nemen met ons. Wij helpen je met eerlijk advies en kunnen je goed helpen met het inschatten van de juiste maat. Als je er voor kiest om je door ons te laten adviseren en wij maken zelf daar een inschattingsfout in (bijvoorbeeld of die ene kleur bij je ogen gaat staat óf over de maatvoering), dan betalen wij je retourkosten. Immers; als we je een adviseren en je vertrouwt op ons, dan is het ook aan ons om het goed met je te maken.
Advies nodig: mail naar lynn@dfordancewear.nl. 

DforDance dancewear 9,3 / 10 - 271 Reviews @ The Feedback Company
Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies