01. Welkom!
Je leest op dit moment de privacy verklaring van DforDance dancewear. DforDance dancewear is een webshop dat danskleding verkoopt. Hiervoor hebben wij veel gegevens van je nodig, zoals je adresgegevens. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door DforDance dancewear óf je wilt weten wat er met je gegevens gebeurd, neem dan gerust contact op! Hieronder proberen wij zo concreet mogelijk aan je duidelijk te maken wat er met jouw persoonlijke info gebeurt.

DforDance B.V. DforDance B.V., gevestigd aan Holstraat 65, 5654 BN Eindhoven (NL), is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.dfordancewear.nl Holstraat 65, 5654 BN Eindhoven (NL) +31 (0)618619299


02. Doelgegevens
DforDance B.V. verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Sommigen daarvan zijn verplicht om te verstrekken in verband met het feit dat we onze producten naar je dienen te verzenden. Anderen, zoals je IP-adres en locatiegegevens, worden automatisch verzameld door Google Analytics.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Locatiegegevens
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Lijst met contactgegevens van de klant via een app
- Internetbrowser en apparaat type
- Bankrekeningnummer


03. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@dfordancewear.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


04. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
DforDance B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- DforDance B.V. analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- DforDance B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


05. Geautomatiseerde besluitvorming
DforDance B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.


06. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
DforDance B.V. bewaart je persoonsgegevens voor langere tijd maar niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld, tenzij wij op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer mogen bewaren. 

Voor het versturen van e-mailnieuwsbrieven maken wij gebruik van Mailchimp. Jouw gegevens (voornaam, achternaam (eventueel) en mailadres) worden hier opgeslagen voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrief of te mailen naar info@dfordancewear.nl

Wanneer je contact opneemt per mail, dan worden je gegevens opgeslagen op onze mailserver. Deze e-mails bewaren wij tot maximaal 5 jaar. Daarna worden je gegevens, zoals bedrijfsnaam en mailadres, gewist.

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden
aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Tevens worden je gegevens gebruikt door Mollie Payments, de partij via wie de betalingen verlopen. Mollie Payments is erg strikt in de naleving van de AVG-wet en waarborgt jouw privacy als klant. Hierdoor krijgen wij maar beperkt inzage in de betaalgegevens. Wij zien binnen het systeem van Mollie alleen jouw tenaamstelling van je bankaccount, je betaalmethode, het betaalde bedrag, je ordernummer, het tijdstip van betalen en je IBAN en BIC code (bij creditcardbetalingen zien wij alleen de laatste 4 cijfers van je rekening). Deze gegevens worden bewaard op de server van Mollie Payments. 

 

07. Delen van persoonsgegevens met derden
DforDance B.V. verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. DforDance B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Wij werken onder andere samen met Mollie Payments, het systeem waar je betalingen via verlopen. Wij hebben geen inzage in jouw bankgegevens.

Er worden van jouw persoonsgegevens fysieke kopieën gemaakt in verband met onze administratie. Op deze fysieke kopieën zijn alleen je naam, adresgegevens, e-mailadres en (eventueel) telefoonnummer weergegeven. Je gegevens worden verder alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.
De persoonsgegevens die door DforDance B.V. of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar DforDance B.V.. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord
en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt
beperkt tot alleen de benodigde apparaten en zijn enkel toegankelijk door de eigenaar van DforDance B.V. 


Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van DforDance B.V. prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
DforDance B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. DforDance B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door DforDance B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@dfordancewear.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

DforDance B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
DforDance B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@dfordancewear.nl