Statement danskleding
Gratis verzending boven de 75 euro
Vóór en dóór dansers
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Ons verhaal

Waar zal ik beginnen? Want als het over DforDance gaat, kan ik uren vertellen. Maar ik zal het kort houden. Ik ben Lynn. Opgegroeid in de dansstudio en ik had maar één droom; ik moest en zou uitvoerend danseres worden. Lang verhaal kort; dat werd ik niet. Gewoon jaar na jaar 'net niet goed genoeg'. Dus mijn droom spatte uiteen en ik stopte resoluut met álles wat met dans te maken had. Nou ja, dat hield ik niet heel lang vol want oude liefde roest niet. Dans dóe je niet, dans bén je. Dus eens een danseres, altijd een danseres.

Dans kreeg een nieuwe betekenis voor mij in de vorm van DforDance dancewear. Een feelgood dansmerk waar ik ál mijn liefde, energie en passie in stop. Voor iedere danser, ongeacht je dansstijl, leeftijd of wát dan ook. Géén standaard merk of zoveelste webshop waar je gewoon een nummertje bent. Ik geef om jou als klant en doe nog steeds bij iedere order een klein vreugdedansje. We willen zo betaalbaar mogelijke danskleding maken van de allerhoogste kwaliteit. Voorzien van de leukste statement dansquotes en gemaakt van de fijnste stofjes. Alle dansprints maken we zelf en ondanks dat online shoppen soms supereng kan zijn omdat je geen idee hebt hoe de maten vallen, durven we je hier - uitgeschreven en wel - te beloven dat we er alles aan zullen doen om van jou de gelukkigste klant aller tijden te maken. Ik wil klaarstaan voor jou als klant en ik wil óók een dansmerk vóór en dóór dansers maken. Via onze social media nodigen we je met regelmaat uit om mee te denken over nieuwe items, kleuren, toepassingen en zelfs tools om dans nog leuker te maken. Want onze core business (kijk mij even fancy zijn!) is dan wel danskleding. Maar daar stopt het echt niet. We hebben geweldige ambassadeurs, bloggers en zelf binnenkort vloggers die hun dansleven met je delen. We willen dat je onderdeel van onze familie bent en dat je je welkom voelt om samen met ons de wereld een beetje meer 'dans' te maken. Want al kennen we elkaar (nog) niet; we zijn dansers. En dat verbindt ons al genoeg!

"We may fall 7 times, but we get up and try again.
Because we know that 'one more time' is always a lie. We just don't stop.
Head up, shoulders back, long neck, faster, slower, higher, extend and don't sickle.
Breathe in, breathe out and don't forget to smile.
We know things don't come easy. We work for it.
It isn't just a sport, it defines us.
We are dancers."

Hoe we zijn begonnen?
DforDance bestaat eigenlijk al heel erg lang. Want zo'n 12 jaar geleden stond mijn moeder voor de zoveelste keer over een propvolle wasmand boordevol danskleding gebogen. Ze keek naar die bergen danskleding die mijn zusje en ik, als fanatieke danseressen met een droom, iedere dag opnieuw creeërde. Maar wat haar vooral opviel was dat er zo weinig danskleding was met grote dansprints en -teksten. "Dans dóe je niet. Dans bén je," vertelde ze een paar maanden later tijdens het door haar belegde 'familieoverleg', "ik wil daarom danskleding van hoge kwaliteit maken die laat zien dat je een danseres bent. Ik wil kleding maken die 100% dans uitstraalt." En zo begon ze, zonder enige ervaring in de mode of als onderneemster, aan haar eigen kledingmerk en ze doopte het DforDance dancewear. Op dag dat we, mijn moeder en ik, aan de vooravond stonden van de 'grote doorbraak' sloeg het noodlot toe. Mijn moeder werd ongeneeslijk ziek en kreeg de diagnose uitgezaaide borstkanker. Ik beloofde haar dat ik DforDance, onze droom, ons kindje, nooit verloren zou laten gaan. Op 11 mei 2017 overleed mijn moeder. 
Ter nagedachtenis aan Dorry Toonen, 05-03-1957 - 11-05-2017 † 
"Somewhere in forever we'll dance again"

DforDance dancewear 9,4 / 10 - 271 Reviews @ The Feedback Company
Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies