Statement danskleding
Gratis verzending boven de 75 euro
Vóór en dóór dansers
Klanten beoordelen ons met een 9,4
Wijziging verzendkosten

Team DforDance - 01 / Feb / 2018

Wijziging verzendkosten

Met heel veel pijn in ons hart hebben we besloten de verzendkosten voor je verzendingen te veranderen. Omdat we graag transparant zijn, leggen we je precies uit waarom we deze keuze hebben gemaakt en wat dat precies voor jou gaat betekenen.

Wijziging verzendkosten

Je kan nog zoveel willen, maar soms is helaas niet alles haalbaar. En hoe graag wij ook echt álles voor je doen; helaas moeten we soms ook onze ‘meerdere’ erkennen. Want misschien had je het al gezien, maar we hebben een kleine wijziging aangebracht op het gebied van onze verzendkosten. Vanaf heden is de verzending pas gratis vanaf 75,00 euro en dus niet meer vanaf 50,00 euro zoals je van ons gewend bent. Ook ga je als Belgische klant ietsje meer betalen voor je verzending. En omdat we liever open, eerlijk en transparant zijn leggen we je even uit wat dat voor jou gaat betekenen en waarom we deze keuze hebben gemaakt.

 

Tot voor kort was je verzending, of je nou in Nederland of België woonde, áltijd gratis bij besteding van 50,00 euro of meer. Ideaal vonden wij dat en ook lekker laagdrempelig. Maar we moeten inmiddels concluderen dat het ons echt té veel geld kost. Bijna 20% van onze omzet gaat op aan die ‘gratis verzendingen’. Om je een idee te geven; als je in Nederland je levering wilt ontvangen en het past in de brievenbus, dan komen we nét uit met de kosten die wij aan jou berekenen als je onder de 50,00 euro bestelde. Maar op het moment dat het een pakket wordt, leggen wij al geld toe aangezien wij namelijk 5,35 euro betalen voor zo’n verzending. Meestal zijn pakketjes bestellingen boven de 50,00 euro. En dus leveren wij op jouw order zelf 5,35 euro in. Voor verzendingen naar België betalen wij altijd 6,75 euro. Of het nou één topje of een grote zending is. Kortom, je snapt het al. Het is voor ons eigenlijk onbetaalbaar geworden. Hoe graag we je het liefst zelfs volledig gratis verzending bij ieder bedrag zouden geven… Maar als klein bedrijfje is het onmogelijk om zoveel in te moeten leveren. Want daardoor kunnen we minder investeren in nieuwe producten of nieuwe acties waarbij je misschien wel juist een cadeautje ontvangt. Ons streven is daarnaast om de prijzen van onze kleding lekker betaalbaar te houden. Dus het is óf de verzendkosten omhoog óf de prijzen van de kleding. En aangezien wij vinden dat dans voor iedereen moet zijn, willen we dat laatste zeker niet doen.

 

Met pijn in ons hart (want dat doet het echt) hebben we daarom besloten om per 5 februari 2018 onze verzendkostenpolicy te veranderen. Vanaf heden is de verzending dus niet meer gratis vanaf 50,00 euro, maar pas vanaf 75,00 euro. Onder de 75,00 euro betaal je voor een verzending binnen Nederland 5,35 euro. Voor een verzending naar België toe vragen we je 6,75 euro. We kunnen ons voorstellen dat het een beetje een domper voor je is. Maar door transparant te zijn hopen wij wel dat je ons begrijpt. Want vergeet niet; wij zijn maar een heel klein bedrijfje dat uit liefde en passie is ontstaan. Maar als wij nog jaren mooie danskleding vóór en dóór dansers willen maken, moeten we af en toe ook wat zakelijker zijn voor onszelf. Al is dat wel met pijn in ons hart. Vragen of opmerkingen hierover? We wisselen graag met je van gedachten. Mail naar info@dfordancewear.nl.

Veel liefs,
Team DforDance dancewear

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

DforDance dancewear 9,4 / 10 - 271 Reviews @ The Feedback Company
Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies