Statement danskleding
Gratis verzending boven de 75 euro
Vóór en dóór dansers
Klanten beoordelen ons met een 9,4
Blog

Blog

blog-subtitle

 • Blog Kimberley: Een kijkje in mijn maakproces 26 Feb

  Blog Blog Kimberley: Een kijkje in mijn maakproces

  Onze Kimberley Meijer is, nu ze aan de Artez dansacademie de opleiding tot Docent Dans volgt, volop bezig met het maken van choreo's. In deze blog geeft ze je tips & tricks over hoe jij ook de ultieme choreografie kan maken. Ook delen we het filmpje van de choreografie de ze maakte over het verlies van onze leading lady Dorry, die afgelopen mei overleed. Laat je inspireren!

 • Blog Kimberley: Mijn eerste voorstelling 01 Dec

  Blog Blog Kimberley: Mijn eerste voorstelling

  Wat zijn we trots op onze #dfordancegirls. Het toonbeeld van een échte #dfordancegirl is wel de supercharmante en dolenthousiaste Kimberley Meijer. Kimberley is pas 20 jaar en ze heeft een focus en doorzettingsvermogen waar wij alleen maar met heel veel bewondering naar kunnen kijken. Want afgelopen jaar zette Kimberley haar studie een jaar lang 'on hold' om zich voor de volle 100% te kunnen voorbereiden op de audities voor de dansopleiding. Inmiddels is gebleken dat al dat harde werken niet voor niets is geweest; ze is aangenomen op de opleiding MBO Fasttrack en houdt je nu op de hoogte over alles wat met haar opleiding en haar droom om dansdocente te worden, te maken heeft. Drie keer hoera voor deze supergemotiveerde jonge vrouw.

 • Blog: Kimberley: I'm a busy girl, you know :) 07 Oct

  Blog Blog: Kimberley: I'm a busy girl, you know :)

  Wat zijn we trots op onze #dfordancegirls. Het toonbeeld van een échte #dfordancegirl is wel de supercharmante en dolenthousiaste Kimberley Meijer. Kimberley is pas 20 jaar en ze heeft een focus en doorzettingsvermogen waar wij alleen maar met heel veel bewondering naar kunnen kijken. Want afgelopen jaar zette Kimberley haar studie een jaar lang 'on hold' om zich voor de volle 100% te kunnen voorbereiden op de audities voor de dansopleiding. Inmiddels is gebleken dat al dat harde werken niet voor niets is geweest; ze is aangenomen op de opleiding MBO Fasttrack en houdt je nu op de hoogte over alles wat met haar opleiding en haar droom om dansdocente te worden, te maken heeft. Drie keer hoera voor deze supergemotiveerde jonge vrouw.

 • Blog Kimberley: De drive om dromen na te jagen 23 Sep

  Blog Blog Kimberley: De drive om dromen na te jagen

  Ze is charmant, gedreven en hartstikke enthousiast; Kimberley Meijer is één van onze vaste bloggers en ondanks haar jonge leeftijd een bron van inspiratie voor ons. Want ze is pas 20 jaar maar heeft een focus en doorzettingsvermogen waar wij alleen maar met heel veel bewondering naar kunnen kijken. Want Kimberley heeft haar studie een jaar lang 'on hold' gezet om zich voor de volle 100% te kunnen voorbereiden op de audities voor de dansacademie. Kimberley neemt je mee op haar reis en zal een jaar lang al haar bloed, zweet, tranen en geluksmomenten met je delen.

 • Blog Kimberley: De maand waarin alles moet gebeuren 12 Aug

  Blog Blog Kimberley: De maand waarin alles moet gebeuren

  Het jaar van Kimberley #4
  Wat zijn we trots op onze vaste bloggers. We begonnen met onze paaldansende blogger Lonneke die haar hilarische avonturen een jaar lang maandelijks met je gaat delen. Nu is het tijd voor onze tweede blogger; de supercharmante en dolenthousiaste Kimberley Meijer. Ze is pas 20 jaar en ze heeft een focus en doorzettingsvermogen waar wij alleen maar met heel veel bewondering naar kunnen kijken. Want Kimberley heeft haar studie een jaar lang 'on hold' gezet om zich voor de volle 100% te kunnen voorbereiden op de audities voor de dansacademie. Kimberley neemt je mee op haar reis en zal een jaar lang al haar bloed, zweet, tranen en geluksmomenten met je delen. In haar eerste blog stelt deze stoere dame zich aan je voor. Wij zeggen; drie keer hoera voor Kimberley en bereid je voor op een dosis motivatie om ook keihard te gaan werken voor jouw dromen!

DforDance dancewear 9,4 / 10 - 271 Reviews @ The Feedback Company
Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies