Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
01 Sep 2015

Modeltalk: Marlies vertelt openhartig over zichzelf

Modeltalk: Marlies vertelt openhartig over zichzelf

Naam: Marlies Stevens

Leeftijd: 29 jaar

Woonplaats: Arnhem

Is een #dfordancegirl omdat: ze ons model van de september collectie is

Levensmotto: Doe wat je wilt omdat jij het wilt

Favoriete DforDance item: de jazzpants ("Willekeurig topje erop en je dansoutfit is klaar. Tevens zit 'ie echt heerlijk!")

 

DIT BEN IK: "EEN PAIN IN THE ASS"

“Ik ben af en toe een pain in the ass. Ik ben soms lastig en ik vind het leven soms maar moeilijk.” Aldus Marlies die zichzelf maar meteen even op haar eigen manier, boordevol zelfspot, presenteert. Ze is niet alleen uitgesproken in de manier waarop ze praat, maar ook in haar hele uitstraling. Ze straalt van top tot teen uit dat ze géén concessies gaat doen en 100% zichzelf is. Van de grote tattoo op haar onderarm tot aan haar ondeugende glimlach; Marlies is een rebelse jonge vrouw. “Ik heb veel meegemaakt en probeer nu daarvan te leren. Ik vind het echt belangrijk om mezelf te zijn.”

 

LEVENSLESSEN: "JE HOEFT HET NIET ALTIJD ALLEEN TE DOEN"

Niet dat ze zelf altijd zo ontzettend zeker is geweest. “Ik doe heel erg mijn best om een sterke vrouw te zijn. Maar ik woon al vanaf een hele jonge leeftijd niet meer thuis en het heeft best wat jaartjes gekost om daarmee om te gaan. Als je leert om niet meer naar het verleden te kijken maar juist naar de toekomst, dan ben je naar mijn idee een sterk mens.” In de tijd dat Marlies nog moeite had met haar verleden, kon ze vaak erg onzeker zijn. Ze vertelt openhartig: “Ik heb van mijn verleden geleerd dat je je leeft voor jezelf en niet voor een ander. Ik heb veel foute keuzes gemaakt en ook mensen gekwetst. Maar ik heb dat allemaal nooit bewust gedaan. Ik heb nu geleerd dat je soms om hulp moet vragen. Want”, zo zegt ze, “je kan het niet altijd alleen doen. Het besef dat er mensen om je heen zijn, omdat jij jij bent, is een heel fijne reality check.”

 

SCHOONHEIDSIDEALEN: "IK VIND HET ONZIN!"

Maar ondanks dat ze nu zo zelfverzekerd en krachtig is, kan ook Marlies soms onzeker worden van al die druk die op ons vrouwen ligt. “Ik vind al die huidige schoonheidsidealen echt onzin. Je moet voldoen aan hoe je je voelt. Je moet niet voldoen aan schoonheidsidealen. Als je vrolijk en gelukkig bent maakt het niet uit hoe je eruit ziet. Wat iemand anders van je vindt maakt dan al helemaal niets uit.” Volgens Marlies is make-up ‘a waste of time’ in de ochtend en blijft ze herhalen dat je vooral blij moet zijn met wat je hebt gekregen. “Vergeet niet dat modellen ook mensen zijn net als jij en ik en dus ook gewoon opstaan met hun haar in de war en wallen onder hun ogen.” Marlies is het type dat meer probeert om te relaxen en lol te maken. “En dansen!” zegt ze, “Dansen is echt iets wat ik doe als ik gelukkig ben. De muziek hard aan, dancehall muziek aan en lekker alles van me afgooien. Ik word echt gelukkig van dansen, of ik het nu alleen doe of samen. Dans is voor mij het toppunt van geluk.”

 

INSPIRERENDE MENSEN: "POSITIEVE ENERGIE OVERDRAGEN"

Terwijl Marlies ons zo inspireert, vragen wij ons af wie haar, op haar beurt, dan weer inspireren. “Ik bewonder iedereen om me heen. We hebben allemaal ons eigen, persoonlijke levensverhaal en iedereen doet wat goed is of voelt voor zichzelf. Het is zo fijn om je positieve energie over te dragen en die ook terug te krijgen!” En dat is ook wat Marlies doet. Want haar stralende glimlach en haar sterke persoonlijkheid inspireren direct. Ze is van ver gekomen door haar moeilijke jeugd, maar des te harder werkt ze nu om alles uit het leven te halen wat erin zit. “Doe vooral niet wat iedereen doet, omdat iedereen het doet, maar doe wat je zelf wil, omdat het zelf wilt!” Dat is ook de manier waarop Marlies probeert te leven en daarom ook misschien wel de reden waarom ze de slogan van DforDance ‘Enjoy life. Dance.’ Omarmt: “Ik kan me echt vinden in de slogan. Ik hou van mensen die lekker zichzelf zijn en ik vind het zo belangrijk om te genieten van het leven. Zo veel mensen gaan maar door met elke dag werken en eten, slapen en naar bed. Probeer elke dag ook te genieten van de kleine dingen om je heen! Vogels die fluiten, bloemetjes die er nog staan in de winter, vissende mannen langs een slootje omdat ze dat leuk vinden. En genieten is ook dansen. Lekker vrolijk zijn met wat je hebt en daarvan genieten.”

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »