Ecologisch & duurzaam geproduceerd
Unieke statement danskleding
Wordt op bestelling met de hand gemaakt
Gratis verzending vanaf 100 euro

DforDance | Lynn - 01 / Nov / 2015

Modeltalk: Claudia is dansdocent in hart en nieren

Modeltalk:  Claudia is dansdocent in hart en nieren

Ze is hartstikke mooi en óók nog eens heel lief en bescheiden; Claudia Gosens is zowel van binnen als van buiten een plaatje! Genoeg redenen dus om van Claudia ons november model te maken. Deze jonge dame heeft haar eigen dansschool (PINC Dance) en mag na jaren van hard werken dit jaar het 5-jarig jubileum van haar dansschool vieren: “Hoe gaaf zou het zijn als mijn slogan ooit op een DforDance shirtje komt te staan!” Vol trots presenteren we onze tweede #dfordancegirl en ons prachtige model: Claudia Gosens!

Modeltalk: Claudia is dansdocent in hart en nieren

Naam: Claudia Gosens

Leeftijd: 27 jaar

Woonplaats: Boxmeer

Is een #dfordancegirl omdat: ze ons prachtige november model is

Levensmotto: Life is like a dance

Favoriete DforDance item: baseball jack en witte topje 'Dance is beauty' ("Want die kan je ook casual dragen!")

 

ROZE IS MIJN FAVORIETE KLEUR

“Ik ben in 2011 gestart als zelfstandig ondernemer,” vertelt Claudia, “Ik gaf veel danslessen bij verschillende verenigingen maar na een tijdje merkte ik dat ik zelf lessen en optredens wilde organiseren. Ik wilde zélf de touwtjes in handen hebben!” Ze begon klein met het geven van cursussen. Al snel werden dit vaste lessen het hele jaar door. Best zwaar want Claudia werkt daarnaast ook nog als pedagogisch medewerker: “Het is altijd hard werken maar het is mijn eigen product en daar ga ik graag voor.” Haar dansschool heet PINC Dance (“Het is een afkorting voor Passie en Inspanning door Claudia én roze is natuurlijk mijn favoriete kleur!”) en dit jaar mag ze haar 5-jarig jubileum vieren. (ga naar de PINC Dance website)

 

DANSEND DOOR HET LEVEN GAAN

“Dans betekent echt heel veel voor me. Ik ga dansend door het leven en ik kan mezelf er echt in uiten. Dat deed ik vroeger al. Als ik een moment voor mezelf wilde trok ik mezelf terug op mijn slaapkamer om te dansen.” Die enorme liefde voor het dansen probeert ze nu over te brengen op haar leerlingen. “Dansen betekend voor mij geluk. Het is gewoon wie ik ben en ik zal het blijven doen tot het echt niet meer kan.” Als dansdocente beseft Claudia als geen ander dat ze soms als voorbeeld fungeert. Daarom probeert ze altijd aan haar leerlingen mee te geven dat ze moeten doen wat hun hart hen ingeeft en dat ze dienen te geloven in henzelf. “Stel doelen die je wilt behalen en als je deze behaalt sta er dan bij stil en wees trots! Dat is namelijk niet vanzelfsprekend en ik betrap mezelf en anderen erop dat we daar aan voorbij gaan. Maar je moet blij zijn met wat je doet en hebt en niet altijd willen vergelijken met anderen.”

 

JEZELF PRESENTEREN

Als je de foto’s van de nieuwe collectie hebt gezien kan je weinig anders concluderen dat Claudia een stralende, mooie en vooral zelfverzekerde vrouw is. “Het is grappig dat ik zo word gezien want ik voel dat zelf niet zo,” vertel ze, “Ik was vroeger best verlegen en denk daar nog wel eens aan terug.” Eenvoudig was het voor haar dan ook niet tijdens haar opleiding tot docent dans. Want juist daar was het van belang dat ze zichzelf in de kijker speelde. “Het was best lastig om verlegen te zijn als je een dansopleiding volgt. Het draait er echt om dat je jezelf presenteert. En dat was niet iets wat ik zelfsprekend deed. Natuurlijk ben ik ook veel veranderd en heb ik veel geleerd. Dus dan vind ik leuk om te horen dat nu zo door jullie wordt zien.”

 

CHOCOLADE

Ondanks dat ook Claudia haar onzekerheden heeft, is ze wel heel stellig over schoonheid. “Het is voor mij echt niet belangrijk dat ik in maatje 34 moet passen en ook niet dat ik een blokjesbuik krijg. Dan moet ik toch echt stoppen met chocolade eten en dat gaat echt niet gebeuren!” Ze probeert te leven volgens haar levensmotto ‘life is like a dance’. Een quote die zoveel voor haar betekend dat het zelfs de slogan van haar dansschool is geworden. “Hoe gaaf zou het zijn als de PINC Dance quote ooit op een DforDance item komt te staan!” 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies