Ecologisch & duurzaam geproduceerd
Unieke statement danskleding
Wordt op bestelling met de hand gemaakt
Gratis verzending vanaf 100 euro

Kimberley Meijer - 01 / Aug / 2015

Blog Kimberley: Even voorstellen

Blog Kimberley: Even voorstellen

Wat zijn we trots op onze vaste bloggers. We begonnen met onze paaldansende blogger Lonneke die haar hilarische avonturen een jaar lang maandelijks met je gaat delen. Nu is het tijd voor onze tweede blogger; de supercharmante en dolenthousiaste Kimberley Meijer. Ze is pas 19 jaar en ze heeft een focus en doorzettingsvermogen waar wij alleen maar met heel veel bewondering naar kunnen kijken. Want Kimberley heeft haar studie een jaar lang 'on hold' gezet om zich voor de volle 100% te kunnen voorbereiden op de audities voor de dansacademie. Kimberley neemt je mee op haar reis en zal een jaar lang al haar bloed, zweet, tranen en geluksmomenten met je delen. In haar eerste blog stelt deze stoere dame zich aan je voor. Wij zeggen; drie keer hoera voor Kimberley en bereid je voor op een dosis motivatie om ook keihard te gaan werken voor jouw dromen!

Het jaar van Kimberley #1: Even voorstellen

Hallo DforDancers!
Mijn naam is Kimberley Meijer en ik ben de nieuwste blogger bij DforDance! Ik ben 19 jaar oud en ik woon in een dorpje in de Achterhoek. Ik werk als badjuffrouw op een zwembad, heb een hond en 2 konijntjes en behalve dansen doe ik niet zoveel in mijn vrije tijd :-P

 

Ik ben begonnen met jazzdans toen ik 5 jaar oud was. Daarvoor heb ik op kleutergym gezeten. Ik was iedere week met geen mogelijkheid naar de gymzaal te slepen, totdat de moeder een vriendinnetje mij meenam naar diezelfde gymzaal voor jazzballet. Ik was meteen om: ik wilde nooit meer naar kleutergym en ik wilde alleen nog maar dansen!

 

Ruim veertien jaar later heeft mijn liefde voor dans het grootste gedeelte van mijn leven in beslag genomen. Ook groepsfitness heeft mijn interesse gekregen. Ik ben nu zelfs groepslesinstructeur bij LesMills! Ik geef het dansprogramma SHBAM en dat vind ik te gek! Hiervoor heb ik een cursus gedaan en ongeveer 1,5 jaar geleden heb ik hiervoor mijn certificaat gekregen (ik was toen net achttien geworden :).

 

Mijn week ziet er ongeveer als volgt uit: Op maandag gebeurt er niet zoveel (bijkomen van het weekend, haha). Op dinsdag sta ik om 9:00 in de sportschool (samen met mijn mama) voor een uurtje BodyPump om kracht op te bouwen. Diezelfde avond maak ik met een groepje meiden onze eigen dansen en ik sluit de dag af met een uur BodyBalance.

 

Woensdags rij ik meteen vanuit mijn werk door naar mijn les modern, en daar direct achteraan volg ik een uur BodyStep. Op donderdag reis ik af naar Doetinchem voor een les klassiek ballet, waarna ik meteen terug moet naar mijn woonplaats voor nog een les modern. Op de vrijdag volg ik nog een les klassiek en diezelfde avond doe ik ook SHBAM.

 

Als afsluiting van mijn dansweek reis ik iedere zaterdag om 8:00 af naar Arnhem, waar ik lessen volg bij het DansLAB bij ArtEZ. Dit is een oriëntatieklas waarin je een goed beeld krijgt van de opleiding Docent Dans. Deze dag is vaak erg vermoeiend, maar het is echt geweldig en ik weet zeker dat dit is wat ik wil blijven doen.

 

Voor mijn lessen blijf ik dus niet alleen in het dorp waar ik woon (duhh), maar reis ik iedere week een aantal keren naar Doetinchem en Arnhem. Soms ben ik wel een uur onderweg, maar ik heb het er graag voor over. Want ik heb een doel: komend jaar aangenomen worden bij de opleiding Docent Dans aan de kunstacademie. In mijn blogs beschrijf ik de reis naar dit doel: de lessen, workshops en trainingen die ik volg, maar ook zeker de moeilijke momenten zullen aan bod komen.

 

Zelf zit ik al midden in dit avontuur en ik vind het super om mijn verhaal met jullie te mogen delen! 

 

Voor een kijkje in mijn dagelijks (dans)leven kun je me volgen op Instagram @kimberleymeijer

 

Tot gauw! X Kimberley

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies