Statement danskleding
Gratis verzending boven de 75 euro
Vóór en dóór dansers
Klanten beoordelen ons met een 9,4
De nieuwe collectie

Team DforDance - 11 / Jan / 2019

De nieuwe collectie

De introductie van onze nieuwe collectie!

Wat zijn we trots 

En dan, na maanden van voorbereiding, slapeloze nachten, ontelbare vloekmomentjes en heel veel tranen (van geluk én van verdriet) lanceren wij met heel veel trots en dankbaarheid, onze nieuwe collectie. 

Een tijdje terug vroeg ik aan jullie wat jullie graag anders zouden zien bij DforDance dancewear. Jullie reactie; "het is zo gericht op moderne dans en ballet". Ik schrok! Na even de feedback geïncasseerd te hebben (niet altijd mijn sterkste punt), bekeek ik de collectie nog eens goed. En ja hoor; "I DON'T SQUAT I PLIÉ", sierlijke letters, quotes als "MEET ME AT THE BARRE". Jeetje, wat heb ik oogkleppen op gehad.

Zo gek is het natuurlijk niet; ik ben 'opgegroeid' in de dansstudio met modern en klassiek. Hiphop en ik... moeilijke combinatie. ik ben er gewoon ronduit slecht in. Latin? Ik probeer vriendlief Ruud altijd te overtuigen om met me op salsa te gaan. Hij is nog niet super enthousiast. 

We gingen met de feedback aan de slag en presenteren nu met trots 5 mini collecties. Eentje voor HIPHOP, één supersexy collectie voor LATIN, een knalblauwe JAZZ collectie, een sierlijke CONTEMPORARY lijn en uiteraard een (oud)roze BALLET collectie. Bekijk onze brand movie en laat je inspireren.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

DforDance dancewear 9,4 / 10 - 271 Reviews @ The Feedback Company
Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies