Ecologisch & duurzaam geproduceerd
Unieke statement danskleding
Wordt op bestelling met de hand gemaakt
Gratis verzending vanaf 100 euro

DforDance | Lynn - 28 / Oct / 2016

Behind the scenes: Zoveel liefde

Behind the scenes: Zoveel liefde

We gaan je deze week een kijkje geven achter de schermen. En dat doen we samen met DforDancegirl Lynn.

Behind the scenes: Zoveel liefde

Een kijkje achter de schermen bij Dfordance. Lynn neemt ons mee op reis door de ‘wondere wereld’ van DforDance en laat je zien met hoeveel liefde wij jouw danskleding maken en wat voor een werk daar bij komt kijken.

 

DE LIEFDE VOOR SOCIAL MEDIA

Lynn: “Iedere ochtend is het bij mij hetzelfde liedje; ik strompel uit bed, trek een warme joggingbroek aan en pak zo snel mogelijk een kop koffie en m’n telefoon. De ochtend is voor mij namelijk het moment dat ik in alle rust Instagram, Facebook, Pinterest, de mail én alle statistieken bekijk. Ochtenden zijn echt niet mijn moment van de dag (en dan druk ik me nog heel zacht uit) maar ik zit vaak een uur lang met een brede glimlach op m’n gezicht alles te checken. Het klinkt zó cliché, maar alle vermeldingen, privéberichtjes en appjes motiveren me echt.”

 

 

 

DE LIEFDE VOOR FOTOGRAFIE

"Een belangrijk onderdeel is de fotografie. We werken daarvoor met jonge en talentvolle fotografen samen en kiezen nooit voor professionele modellen. We hebben liever normale meiden met normale maten! Wanneer een product eindelijk klaar is en goed op de foto staat, komt natuurlijk het spannendste moment wanneer ze online gaan. Zonder overdrijven; als een gloednieuw product de eerste keer bestelt wordt, gillen we op kantoor. Serieus! Het is dan ook een kick als we op Instagram of Facebook foto's tegenkomen van onze DforDancegirls in hun nieuwe outfit. Je kan ons daadwerkelijk niet trotser maken en we koesteren iedere foto. Dit is écht waar we het voor doen."

 

 

DE LIEFDE VOOR ONTWERPEN

“Afgelopen woensdag besloot ik aan onze Instagram-volgers te vragen welke items zij nog missen in onze collectie. Daar kwamen ontzettend veel reacties op en tsja, toen ontplofte mijn hoofd! Voor mij is daarom mijn schetsboekje zo’n beetje mijn meest waardevolle bezit. Het gaat óveral mee naar toe en dat is wel zo handig als je ineens een goed idee hebt. Met al die ideeën ga ik dan naar onze leading lady Dorry. Eens per 2 weken hebben we creatief overleg en kruipen we met een grote kop koffie in onze lekkere relaxstoelen en gaan we brainstormen over alles wat we bedacht hebben.”

 

 

DE LIEFDE VOOR ONZE KLANTEN

“We pakken iedere bestelling zélf in. Daar zijn 2 mensen dag in, dag uit fulltime mee bezig. Je moet je voorstellen dat wij iedere bestelling met de hand controleren en ieder kledingstuk apart inpakken. Sterker nog, we strijken al je kleding zelfs voordat het een zakje ingaat. En we proberen van ieder pakketje echt een feestje te maken door er persoonlijke kaartjes aan toe te voegen. Je moet je voorstellen dat we de hele dag bezig zijn met bestellingen in orde maken, maar dat bij iedere bestelling die er binnen komt er iedere keer weer opnieuw een klein feestje wordt gevierd. Maar voordat je kleding ingepakt is, is het éérst door ons aan allerlei testen onderworpen. Zo wordt mijn vriend er knettergek van dat ik iedere sample een keer of 10 was vóórdat het in productie wordt genomen. Onze woonkamer hangt vol met DforDance-kleding die keurig aan het wasrek hangt te drogen!"

 

 

DE LIEFDE VOOR TEKENEN

“Naast dat we veel liefde stoppen in het ontwerpen, de productie, het klantcontact en de verzendingen, is er ook nog één gedeelte van het hele proces waar veel van mijn eigen liefde in gaat. Want de helft van alle prints die je op de kleding en accessoires terug ziet is met de hand getekend. Er komt dus echt geen computer aan te pas! Mijn favoriete handgetekende print is denk ik toch de print LOVE TO DANCE. Hij is super populair en ik ben er zelf ook best trots op! Op dit moment ben ik naast de nieuwe wintercollectie ook bezig met een heel persoonlijk project. Ik ben namelijk heel kunstzinnige tekeningen van danseressen aan het maken. Veel werk maar ik denk dat het prachtig gaat worden!”

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies