Ecologisch & duurzaam geproduceerd
Unieke statement danskleding
Wordt op bestelling met de hand gemaakt
Gratis verzending vanaf 100 euro

DforDance | Lynn - 30 / Sep / 2016

A dancers wardrobe: Anne Mare

A dancers wardrobe: Anne Mare

Een kijkje in de kledingkast van Anne Mare. Iedere maand geeft een DforDancegirl je een intiem kijkje in haar dansgarderobe. Laat je inspireren door de keuzes van deze dansliefhebbers. Deze maand: Anne Mare Bergsma.

Deze jonge Friese schone heeft een goed gevoel voor stijl en als fanatiek danseres (in opleiding) weet ze als geen ander wat de meest comfortabele danskleding is. Benieuwd naar onze Anne Mare? 

Lees hier haar openhartige verhaal (AANRADER in hoofdletters!) of lees hieronder het 5 minuten gesprek na wat we met Anne hadden over mode, dans en stijl.

 

A DANCERS WARDROBE: 5 MINUTEN MET ANNE MARE


Anne Mare is stoer, super grappig en een jonge vrouw zonder opsmuk. Wij houden er van. We vroegen haar om ons een kijkje in haar kledingkast te geven en om haar tips & tricks op het gebied van mode met ons te delen. Vijf minuten met Anne Mare!

 

Hoe zou jij je eigen kledingstijl omschrijven?

Als ik mijn eigen kledingstijl moet omschrijven is het vrij basic, als snel een zwarte broek met een T-shirtje. Ik vind het leuk om er dan een apart jasje of hakken er bij te combineren. Een beetje ladylike, maar ook stoer, daar houd ik van! 

 

Anne, je danst iedere dag, 7 dagen per week. Een echte pro dus. Maar wat draag je het liefst tijdens het dansen? 

Tijdens dansen draag ik het liefst iets wat goed zit. Ik heb vaak de legging of de hotpants van DforDance aan, met daarover een T-shirt en daar onder vaak een balletpakje zodat ik geen gedoe heb met hemdjes die verplaatsen, zo vervelend is dat! 

 

Je hebt een leuke no-nonsense kledingstijl die de perfecte mix lijkt te vormen tussen comfy én vrouwelijk. Je valt echt op! Maar wie is jouw stijlicoon? 

Mijn stijlicoon is Romee Strijd. Zij heeft vaak een gedurfde outfit, een spijkerbroek met meer gaten dan stof, een hondenriem als ketting en  mannenshirts als jurkjes. Ik wil nog wel eens wat dingetjes van haar afkijken. Ze draagt wat ze wil en is niet bang voor de mening van anderen, of in haar geval de pers, daar kan ik nog wel wat van leren!

 

Je kledingkast puilt uit van de DforDance kleding. Maar welk item is nou echt je favoriet?

Mijn favorietie Dfordance item is by far 'The perfect sweatshorts' in het zwart. Hij zit super lekker, staat goed en blijft tijdens het dansen zitten zo als hij hoort, I love it! Ik combineer dat vaak met het 'Love to Dance' t-shirt. Het model is iets langer, waardoor hij iets over de bovenkant van het broekje valt. Ik doe dan het puntje van het t-shirt in het broekje wat de outfit iets stoerder maakt. 

 

En als je niet danst? Wat draag je dan het liefste? 

Mijn favoriete outfit om te dragen als ik niet aan het dansen ben (echt waar, dat gebeurt af en toe) is een zwart broek, met een oker geel t-shirt en een lang zwart vest, tot iets onder de knie, erover heen met hakken. Daarbij combineer ik dan ook wel eens de beanie van DforDancewear. Is het toch een beetje ladylike met de hak, wordt het wat stoerder door de muts en is het een hele leuke maar toch een casual outfit!

 

OOK FAN VAN ANNE'S STIJL? BEKIJK DE DOOR HAAR GESELECTEERDE DFORDANCE-ARTIKELEN HIERONDER!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies