Ecologisch & duurzaam geproduceerd
Unieke statement danskleding
Wordt op bestelling met de hand gemaakt
Gratis verzending vanaf 100 euro

DforDance | Lynn - 05 / Aug / 2016

Alles over haarspeldjes

Alles over haarspeldjes

Het haarspeldjesprobleem; het is als sokken die op miraculeuze wijze uit de wasmachine verdwijnen waardoor je altijd één sok van het paar mist (het moeten wel kaboutertjes zijn, het kan gewoon niet anders!). Hoe vaak hebben we zelf wel niet meegemaakt dat we een compleet nieuwe set haarspeldjes kochten en ze nog geen week laten van 50 stuks waren geslonken tot een schamele 3… Waar blijven ze? Dus je blijft waarschijnlijk, net als ons, braaf iedere keer bij de winkel een nieuwe voorraad aanleggen. Een gebed zonder end. Maar, als je ze dan toch koopt, koop dan eens een extra setje. Want hoe groot ons haarspeldjesprobleem ook is, we zijn wel superhip bezig! Want haarspeldjes zijn dé trend van het seizoen. Echt? Ja echt! Wij geven je 3 tips om van jouw dansers-essential een hip accessoire te maken en we geven je de handleiding over hoe je die ‘krengen’ eigenlijk écht moet gebruiken. Wedden dat jij ze áltijd verkeerd hebt ingedaan?<br />

Alles over haarspeldjes: it doesn't matter how many you buy, they'll always dissapear

Haarspeldjes, a dancers best friend and her worst nightmare. 

 

TREND 1: HET VISGRAATMOTIEF

Denk Ibiza, denk een beetje Bohemian maar denk vooral zomer. Want dat betekent lang wapperend haar, zon op je gezicht en een opvallend, stijlvol detail. En dat regel je allemaal met behulp van… jawel… haarspeldjes. Doe ze in een visgraatmotief in je haar vaststeken en voilá, klaar!

 

 

 

TREND 2: DE DRIEHOEK

Eens een keertje van je praktische staart een eyecatcher maken. Easy peasy: men neme 3 haarspeldjes (en die liggen nog echt wel onder in je toilettas), je maakt een halve staart, steekt 2 haarspeldjes schuin erin (zorg dat de ‘open zijdes’ elkaar boven raken) en je steekt er eentje horizontaal onder. Driehoekje klaar en jij bent hartstikke hip.

 

 

 

TREND 3: KLEUR

Deze zomer draait alles om kleur. En wil jij je haarspeldjes laten matchen met de kleur van je outfit maar kan je nergens (logisch) bordeauxrode, koraalkleurige , kobaltblauwe of mintkleurige haarspeldjes vinden? Pak snel je nagellak, een stukje papier en je haarspeldjes. Leg de speldjes een stuk uit elkaar, ga eroverheen met nagellak, even laten drogen en daar zijn je kleurige haarspeldjes. 

 

 

 

A DANCERS GUIDE TO BOBBY PINS

 #1 ZO BLIJVEN ZE ZITTEN

Dun en fijn haar? Argh, dan ben je ongetwijfeld bekend met het eeuwige gevecht om de haarspeldjes überhaupt in je haar te laten zitten. Ken je het probleem? Spuit de volgende keer je haarspeldjes eerst in met haarspray of droogshampoo. Even kort laten drogen, in je haar steken en ze blijven gewoon op hun plaats zitten.

 

#2 WIST JE DAT?

Een tijdje terug kwamen we erachter hoe je nou eigenlijk een kiwi moest pellen. En kende je dat YouTube-filmpje over een verpakking aluminiumfolie al (je moet aan de zijkant dus die flapjes indrukken en ineens snap je waarom ze die rollen in een complete verpakking verkopen)? Soms kom je pas jaren later erachter hoe het eigenlijk écht moet. Nog zo’n lifechanging experience gaat over het gebruik van haarspeldjes. Je doet ze dus niet met de ribbels naar bóven in je haar. Nee, je doet ze met de ribbels naar beneden. Goh, wisten wij ook niet.

 

 

 

Ga jij de haarspeldjestrend proberen? Deel een foto van jouw creatie met ons. Vinden wij leuk!

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies