Statement danskleding
Gratis verzending boven de 75 euro
Vóór en dóór dansers
Klanten beoordelen ons met een 9,4
Our story: the story of DforDance dancewear

Our story: the story of DforDance dancewear

Ons verhaal

Dans is me niet met de paplepel ingegoten. Mijn moeder was een echte handbalster en wilde niets liever dan dat ik ging handballen. Ik, toen al zo eigenwijs als het maar kon, moest en zou gaan dansen. Wanneer het maar kon maakte ik dansvoorstellingen waar mijn zusje onder lichte dwang aan mee moest doen en waar vooral onze opa ‘slachtoffer’ van werd. Hij moest uren toekijken hoe ik hele improvisaties op ‘De vier jaargetijden’ uitvoerde. Maar ik dacht er nooit over na om van dans mijn beroep te maken. Dat kwam jaren later pas, toen ik werd gescout voor de Vooropleiding Dans. Ik scheen een enorm danstalent te zijn en over genoeg kwaliteiten te beschikken om uitvoerend danseres te worden.

De jaren die volgde speelden zich meer af in de dansstudio dan ergens anders. Ik trainde met maar één doel; danseres worden. Mijn dansdocenten waren unaniem; ik had genoeg talent om het te maken. Totdat de audities kwamen. Jaar na jaar was de boodschap hetzelfde; “Je hebt het, maar nu nog nét niet.” En zo ging ik van aanstormend talent naar net-niet-goed-genoeg. Na 4 jaar achter elkaar afgewezen te zijn gaf ik resoluut mijn dansdroom op.

Totdat mijn moeder met DforDance dancewear startte en het begon te kriebelen. Niet om weer zelf te gaan dansen, maar wél om danseressen te helpen om hun eigen droom waar te maken. Ik wilde inspireren en motiveren, dansers de mogelijkheid geven om door middel van kleding te laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan. Want dans is wat iedere danser, amateur of professional, drijft. Het is zo’n intens onderdeel van ons zijn want juist wanneer we dansen, en één zijn met de muziek, zijn we helemaal onszelf. Ik begon me te bemoeien met DforDance en begon, zonder enige fashionervaring, te ontwerpen. Ik beleefde een fantastische tijd met mijn moeder samen. Two chicks on a mission die samen de wereld echt wat mooier (en rozer) wilden kleuren met ons dansmerk. Na het overlijden van mijn moeder ga ik met nog net zoveel plezier iedere dag aan het werk om jou te inspireren met mijn danskleding. Zo ging ik van 'net-niet-goed-genoeg' naar een dansmerk.

Dat doe ik niet alleen. Mijn fantastische vriend Ruud helpt mee. Ons leven bestaat voor een groot gedeelte aan kleurrijke danskleding. Als je denkt dat Ruud geen ervaring met dans heeft, dan zit je er naast. Mijn stoere man heeft jarenlang Europese wedstrijden gedanst met ballroom en latin. Het moge voor zich spreken dat zijn heupen een stuk losser zijn dan de mijne! Ons doel is om jou als danseres iedere dag te motiveren om volgens onze ENJOY LIFE DANCE philosophy álles eruit te halen wat erin zit en je dromen niet op  te geven. Dat doen wij ook niet!

 

 

 

 

Enjoy life. Dance. 
Lynn van DforDance dancewear

DforDance dancewear 9,4 / 10 - 271 Reviews @ The Feedback Company
Cookies make the world a better place ♥ Wij gebruiken ze ter verbetering van onze website! Manage cookies