De ENJOY LIFE DANCE filosofie is de manier hoe wij in het leven staan; wij proberen alles uit het leven te halen met dans. We zijn allemaal uniek; de één probeert alle ballen van het hebben van een gezin, een baan én een eigen leven, omhoog te houden, de ander probeert de beste en meest inspirerende dansdocent te worden die er is en weer een ander is ambitieus en probeert in haar drukke schema altijd tijd te vinden om te dansen. We dansen allemaal. Het is ons momentje om even alleen met onszelf bezig te zijn.

Maar we zijn ook gewoon vrouwen. Met ons eigen verhaal dat vaak mijlenver verwijdert is van het picture perfect Instagram life. We hebben onze twijfels, teleurstellingen en onzekerheden waar we mee om moeten zien te gaan. We denken vaak dat een ander glansrijk en succesvol door het leven gaat. Maar eigenlijk weten we wel beter; we moeten er allemaal iedere dag ons best voor doen om alles uit het leven te halen.

Wij, bij DforDance, geloven in de ENJOY LIFE DANCE filosofie. Het gaat erom dat we open en kwetsbaar zijn. Ons niets aantrekken van wat anderen vinden of denken over ons te moeten zeggen. Hoe vaak ben jij wel niet ergens superenthousiast over geweest en stond je te popelen om ervoor te vechten, totdat je de mening van anderen hoorde. “Moet je dat wel doen?” “Ik bedoel het niet verkeerd, maar wie zegt dat het je gaat lukken? Dadelijk raak je teleurgesteld en ik wil je daarvoor behoeden.” “Ik vind het een hartstikke leuk idee, maar kan je niet beter gewoon blijven doen wat je nu doet? Dadelijk lukt het niet en dan? Je hebt niets om op terug te vallen?” of de dooddoener “Is het niet wat ambitieus? Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.” En dan ineens, voordat je er erg in hebt en hoe sterk je ook in je schoenen staat, is het kwaad al geschied en ligt jouw droom aan diggelen. Je motivatie is weg. Net als het vertrouwen in jezelf.

Wij herkennen dit, het overkomt ons namelijk ook. Maar wij willen genieten van het leven op de manier die voor ons goed voelt. Ongeacht wat die ander er ook vind. Het is toch ons leven? Wij willen ons leven op onze wijze leven en niet laten leven. Daarom houden wij ons vast aan de ENJOY LIFE DANCE filosofie. Iedere dag opnieuw maken wij de keuze om onze droom te verwezenlijken, zoals jij dat ook zou moeten doen. Het is niet eenvoudig. Ook wij hebben dat stemmetje in ons hoofd dat ons soms vertelt dat we het niet kunnen. Soms vertelt het ons zelfs dat we beter kunnen stoppen want ‘het lukt toch nooit’. Daarom dansen we, samen, in de keuken of in de dansstudio. Het is onze manier om ons te uiten. Niemand die oordeelt, niemand die tegen ons praat; gewoon even helemaal niets anders dan onszelf en de muziek. Dat kan jij ook. In onze DforDance community inspireren we als danseressen elkaar om te blijven dansen en ons te blijven uiten en álles eruit te halen wat erin zit.
ENJOY LIFE. DANCE.