Laat je unieke persoonlijkheid als danseres zien

Van dans gaat ons hart sneller kloppen. Het maakt niet uit of je een keer per week een les jazzballet volgt, niet verder komt dan dansjes in de keuken óf dat je op de dansacademie zit of dansdocente bent. Een danseres is een danseres. Ongeacht maat, leeftijd of afkomst. Je houdt van dans. Net als wij.

Wat begon met de visie van Dorry Toonen, gewoon aan een keukentafel in het Brabantse Boxmeer (NL), groeide uit tot een dansmerk zoals er nog geen was. DforDance geeft jou, als danseres, de mogelijkheid om je verhaal te vertellen. Met onze danskleding, gemaakt van de allerhoogste kwaliteit stoffen en met de perfecte pasvorm, kan jij tijdens je dansles maar ook daarbuiten, laten zien wie je bent en waar je voor staat. 

Wij bij DforDance maken het eenvoudig voor je; onze kleding ademt dans. Door onze unieke prints, allemaal gemaakt door onszelf, draag je eigenlijk danskunstwerkjes. Of je nu een stoere ballerina bent (I don't squat. I plié) of een gedreven streetdancer (Love to dance), voor iedere danseres hebben wij wel een uniek item dat perfect bij jou past. Onze missie is dat jij je beter, mooier en zelfverzekerder voelt in onze danskleding. Omdat we zelf een dansachtergrond hebben, weten we als geen ander waar goede danskleding aan moet voldoen. We beloven je topkwaliteit.

Doormiddel van kleding laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Het is dé manier om je unieke persoonlijkheid te laten zien. Hoe meer jij jezelf kan zijn, hoe beter, mooier en zelfverzekerder jij je voelt. Daarom is onze danskleding zo gemaakt dat het dragen ervan niet beperkt blijft tot de dansstudio. Al onze items zijn ook prachtig om casual of tijdens het werk te dragen. Draag wat jij wilt, wanneer jij dat wilt!

Met DforDance dancewear kan jij, als danseres, je verhaal vertellen. Het draait allemaal om individualiteit. Laat zien dat jij van dans houdt, laat zien dat jij je dromen najaagt en inspireer jezelf, en anderen, om álles uit het leven te halen wat erin zit. 

Wil je meer weten over het inspirerende verhaal achter DforDance? Over hoe we begonnen zijn en wie de mensen zijn die dag in, dag uit er álles aan doen om jou een goed gevoel te geven? Lees hier over onze inspirerende reis of lees onze historie.